Skiftende billeder

Kort nyt

Hareskov Skole nr. 7 i Danmark!

Her på Hareskov Skole er vi utrolig stolte af den seneste karakteropgørelse fra Undervisningsministeriet. Her placerer vi os nemlig som nummer 7 ud af Danmarks 1516 folkeskoler, friskoler og privatskoler. Vi er ikke kun stolte af selve placeringen, men af det faktum at den er et udtryk for en støt stigende kurve gennem de seneste mange år. Et så fornemt resultat skal ses som en anerkendelse af alle vores medarbejdere, som hver dag arbejder hårdt og dedikeret for at løfte vores børn fagligt, personligt og trivselsmæssigt. Ligeledes kunne et sådan resultat ikke opnås uden vores søde og læringsparate elever, samt vores meget engagerede forældre. Det føles rigtig godt at høste frugten af alle de tiltag, vi arbejder med.

For det fulde overblik: Se dette link, udtrukket fra ministeriets hjemmeside:

Hareskov Skoles vision:

Alle børn og voksne føler glæde og stolthed ved at være en del af Hareskov Skole/FFO. Dette sker gennem udvikling, høj faglighed og medejerskab.